کمک مالی به سایت جامع سربازان اسلام

چند حدیث کوتاه در مورد حضرت فاطمه زهرا(س)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

چند حدیث کوتاه در مورد حضرت فاطمه زهرا(س)



1) رسول الله(ص) فرمودند : جبرئیل(ع) به من خبر داد: جایگاه علی(ع) در بهشت است ، و من خدا را به بخاطر شگرگزاری سجده کردم ، وقتی سر از سجده برداشتم ، گفت: فاطمه(س) نیز دربهشت است ، خدا را به همان گونه سجده کردم ، بار دیگر گفت: حسن(ع) و حسین(ع) دو سرور جوانان بهشت هستند ، و من سجده شکر بجا آوردم ، چون سر ازسجده برداشتم گفت: ومن یحبّهم فی الجنّه، هر کس ایشان را دوست داشته باشد جای او در بهشت است ، و من سجده دیگری به عنوان شکر الهی بجا آوردم ، و وقتی سر از سجده برداشتم برای آخرین مرتبه گفت: ومن یحبّ مَن یحبّهم فی الجنّه ، هر کس دوستان آنها را دوست داشته باشد جای او در بهشت خواهد بود ، و من برای پنجمین بار سجده کردم .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد1 - بخش امام امیرالمومنین علی بن ابیطالب(ع) - صفحه 251)

..........

2) امام صادق(ع) فرمودند : سمّیت الزهراء زهراء، لأنّها کانت تزهر لامیرالمومنین علی(ع) فی النهار ثلاث مرّات بالنور . حضرت فاطمه زهرا(س) «زهرا» نامیده شده است به خاطر اینکه در روز سه مرتبه درخشش نورانی برای امیرالمومنین علی(ع) داشت .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد1 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 409)

أنّها سمّیت الزهراء، لأنّ اللَّه عزّوجلّ خلقها من نور عظمته . حضرت فاطمه زهرا(س) (زهرا) نامیده شده است به خاطر اینکه خداوند تبارک و تعالی او را از نور عظمت خود آفریده است .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد1 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 410)

..........

3) در مورد نامگذاری حضرت فاطمه زهرا(س) به (فاطمه) ، رسول خدا(ص) فرمودند : لأنّها فطمت هی وشیعتها وذرّیّتها من النار . زیرا او و شیعیان او و ذریّه اش را از آتش باز داشته و برکنار داشته اند .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد1 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 410)

..........

4) امام رضا(ع) فرمودند : کانت فاطمه(س) إذا طلع هلال شهر رمضان یغلب نورها الهلال و یخفی، فإذا غابت عنه ظهر . وقتی هلال ماه رمضان طلوع می کرد ، نور حضرت فاطمه زهرا(س) بر آن چیره می شد و او ناپدید می گشت ، و چون آن حضرت خود را پنهان می کرد نور آن ظاهر می شد .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد1 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 412)

..........

5) امام صادق(ع) فرمودند : إنّ اللَّه أمهر فاطمه ربع الدنیا، فربعها لها وأمهرها الجنّه والنار، تدخل أعداءها النار وتدخل أولیاءها الجنّه، وهی الصدّیقه الکبری وعلی معرفتها دارت القرون الاُولی . خداوند تبارک و تعالی مهریّه و کابین حضرت فاطمه زهرا(س) را یک چهارم دنیا قرار داده است ، پس یک چهارم آن ملک حضرت فاطمه زهرا(س) است ، و نیز بهشت و جهنّم را مهریّه او قرار داده است ، و آن حضرت دشمنان خود را به جهنّم و دوستانش را به بهشت وارد می کند ، و او بزرگترین راستگو است ، و شناخت او محور فکر گذشتگان بوده است .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد1 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 412)

..........

6) حضرت فاطمه زهرا(س) امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را از پهلوی راست ، و دو دخترش حضرت زینب(س) و حضرت اُمّ کلثوم(س) را از پهلوی چپ به دنیا آورد .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد1 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 413)

..........

7) امام باقر(ع) در تأویل آیه شریفه (وَذلک دینُ القَیِّمَه) (سوره بینه ، آیه 5) (این است دین استوار) ، فرموده اند که : مراد فاطمه(س) است .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد1 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 422)

..........

8) رسول خدا(ص) فرمودند : پروردگار سبحان به من فرمودند : لو لم أخلق علیّاً لما کان لفاطمه ابنتک کفو علی وجه الأرض من آدم فمن دونه . اگر علی(ع) را نیافریده بودم ، برای دخترت فاطمه(س) از اوّلین و آخرین نظیر و همتا و همشأنی نبود .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد1 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 423)

..........

9) رسول الله(ص) فرمودند : فرشتگان از خداوند درخواست نموده و گفتند: خدای ما ، و سرور ما ، ما را آگاه کن که مهریه فاطمه(س) چه مقدار بوده؟ تا بدانیم و بر ما روشن شود که او بهترین آفریده ، نزد توست . خداوند متعال وحی فرمود: ملائکتی وسکّان سماواتی ، اُشهدکم أنّ مهر فاطمه بنت محمد(ص) نصف الدنیا . فرشتگان من و ساکنان آسمانهایم ، شما را گواه می گیرم که مهریّه فاطمه(س) ، دختر محمد(ص) ، نصف دنیاست .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد2 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 411)

..........

10) رسول الله(ص) فرمودند : أوّل شخص یدخل الجنّه فاطمه(س) ، مثلها فی هذه الاُمّه مثل مریم بنت عمران فی بنی إسرائیل . نخستین شخصی که وارد بهشت می شود فاطمه(س) است ، مقام و منزلت او در میان این امّت ، همانند مقام و منزلت مریم دختر عمران در میان بنی اسرائیل است .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد2 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 413)

..........

11) رسول خدا(ص) فرمودند : تحشر ابنتی فاطمه(س) یوم القیامه ومعها ثیاب مصبوغه بدم الحسین(ع) فتتعلّق بقائمه من قوائم العرش فتقول: یا ربّ، احکم بینی وبین قاتل ولدی . هنگامی که روز رستاخیز فرا می رسد ، دخترم فاطمه(س) در حالی محشورمی شود که لباس های خون آلود فرزندش امام حسین(ع) با اوست . آنگاه یکی از پایه های عرش الهی را می گیرد و می فرماید : پروردگارا ، بین من و قاتل فرزندم داوری کن ، رسول خدا(ص) فرمودند : فیحکم لابنتی وربّ الکعبه . سوگند به خدای کعبه ، خداوند به نفع دخترم داوری می کند .

(القطره - سید احمد مستنبط(ره) - جلد2 - بخش حضرت فاطمه زهرا(س) - صفحه 426)
حدیث در مورد حضرت فاطمه،حدیث در مورد حضرت زهرا،حدیث در مورد حضرت فاطمه زهرا،حدیث کوتاه در مورد حضرت فاطمه،حدیث کوتاه در مورد حضرت زهرا،حدیث کوتاه در مورد حضرت فاطمه زهرا،احادیث حضرت فاطمه،احادیث حضرت زهرا،احادیث حضرت فاطمه زهرا،چند حدیث کوتاه در مورد حضرت فاطمه زهرا(س)
کمک مالی به سایت جامع سربازان اسلام