کمک مالی به سایت جامع سربازان اسلام

ثواب زیارت امام حسین(ع) در روز عاشورا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

ثواب زیارت امام حسین(ع) در روز عاشورا



1) جابر جعفى می گوید که : در روز عاشوراء محضر مبارك امام صادق(ع) رسيدم ، حضرت به من فرمودند: اين گروه (زائرين امام ابا عبد اللَّه الحسين(ع)) زوّار خدا بوده و بر مزور واجب‏ است كه زائر را اكرام نمايد ، كسى كه نزد قبر مطهر امام حسین(ع) در شب عاشوراء بيتوته كند ، روز قيامت خدا را ملاقات می كند در حالى كه خون خودش بر رویش بوده ، گويا در ركاب حضرت امام حسین(ع) در عرصه كربلا شهيد گشته است. و نيز امام صادق(ع) فرمودند: كسى كه قبر امام حسين(ع) را روز عاشوراء زيارت كرده و بالاى قبر بيتوته نمايد مثل كسى است كه در مقابل آن حضرت شهيد شده باشد.

(کامل الزیارات ، ابن قولویه ، صفحه 575)

................

2) امام صادق(ع) فرمودند : كسى كه امام حسين(ع) را روز عاشوراء زيارت كند بهشت بر او واجب می گردد.

(کامل الزیارات ، ابن قولویه ، صفحه 575)

................

3) امام صادق(ع) فرمودند : كسى كه قبر مطهّر امام حسین(ع) را در روز عاشوراء زيارت كند در حالى كه عارف به حق آن حضرت باشد ، مثل كسى است كه خدا را در عرش زيارت كرده است.

(کامل الزیارات ، ابن قولویه ، صفحه 576)

................

4) امام صادق(ع) فرمودند : كسى كه امام حسين(ع) را شب نيمه شعبان زيارت كند ، خداوند متعال گناهان گذشته و آينده اش را می آمرزد ، و كسى كه امام حسین(ع) را روز عرفه زيارت نمايد ، خداوند منّان ثواب هزار حجّ و هزار عمره قبول شده را برايش می نويسد ، و كسى كه امام حسین(ع) را روز عاشوراء زيارت نمايد ، مانند كسى است كه حق تعالى را بالاى عرشش زيارت كرده باشد.

(کامل الزیارات ، ابن قولویه ، صفحه 578)

................

5) امام باقر(ع) فرمودند : كسى در روز عاشوراء يعنى روز دهم محرّم الحرام ، امام حسين(ع) را زيارت كند و روز را تا شب با حالتى گريان نزد آن حضرت بماند ، روز قيامت خدا را ملاقات كند در حالى كه خداوند متعال ثواب دو ميليون حج و دو ميليون عمره و دو ميليون مرتبه جهاد را به وى بدهد . حج و عمره و جهادی را که در معيّت رسول خدا(ص) و ائمه معصومین صلوات اللَّه عليهم اجمعين بجا آورده باشد.

(کامل الزیارات ، ابن قولویه ، صفحه 579)

................

6) علقمه بن محمّد حضرمى  میگويد: محضر مبارك امام باقر(ع) عرضه داشتم: فدايت شوم ، اجر و ثواب كسى كه در شهرهاى دوردست و بلاد غريب و بعيد بوده به طورى كه برايش امكان ندارد در چنين روزى (روز عاشوراء) به زيارت امام حسین(ع) بشتابد چگونه است؟ امام باقر(ع) فرمودند: وى در چنين روزى به صحراء رفته يا به پشت بام بلندى در خانه اش برآيد و با سلام به حضرت اشاره كرده سپس در نفرين بر قاتلان آن حضرت سعى و كوشش نموده و پس از آن دو ركعت نماز بخواند. البتّه توجه داشته باشد كه اين زيارت را در روز قبل از ظهر انجام دهد، سپس براى امام حسين(ع) ندبه و گريه نموده و به كسانى كه در خانه می باشند نيز امر نمايد كه براى آن حضرت بگريند و با اظهار جزع و فزع بر آن جناب در خانه اش اقامه مصيبت نمايد و مواظب باشند هر گاه اهل خانه يك ديگر را ملاقات كردند با گريه باشند و لازم است برخى از آنها بعضى ديگر را نسبت به مصيبت امام ابا عبد اللَّه الحسين(ع) تسليت دهند و در صورتى كه به اين دستورهائى كه داده شد عمل كنند من ضامن میشوم كه حقتعالى تمام ثواب هائى كه ذكر شد را به ايشان اعطاء فرمايد. راوی میگوید که : محضر مباركشان عرض كردم: فدايت شوم شما براى ايشان ضامن اين ثوابها می شويد؟ امام باقر(ع) فرمودند: در صورتى كه به دستورهاى داده شده عمل كنند البته من ضامن آن می باشم.

(کامل الزیارات ، ابن قولویه ، صفحه 581)

................

7) علقمه بن محمّد حضرمى میگويد: محضر مبارك امام باقر(ع) عرض كردم: اگر بعضى خواهند (روز عاشورا) برخى ديگر را تسليت بدهند چگونه و چه بگويند: امام باقر(ع) فرمودند: بگويند: عظّم اللَّه اجورنا بمصابنا بالحسين(ع)، و جعلنا و إيّاكم من الطالبين بثاره مع وليّه الإمام المهدى من آل محمّد صلوات اللَّه عليهم (خداوند متعال اجرها و ثواب هاى عزادار بودن ما را براى امام حسين(ع) زياد گردانده و ما و شما را در ركاب ظفر قرين ولىّ آن حضرت، حضرت امام مهدى قائم آل محمّد صلوات اللَّه عليهم اجمعين از طلب‏كنندگان خون آن جناب قرار دهد). و اگر قدرت و توانائى اين را داشتى كه آن روز (روز عاشوراء) را بدنبال نيازمندیهايت نروى البته مرو ، چه آنكه اين روز، روز نحسى بوده و حاجت در آن روا نمی گردد و اگر هم حاجت برآورده شود براى شخص حاجتمند مبارك نبوده و وى خير نخواهد ديد. توجّه داشته باشد در آن روز در منزلت آذوقه اى را ذخيره نكنى چه آنكه اگر كسى در آن روز در منزلش چيزى را ذخيره كند برايش ميمون و مبارك نبوده و براى اهلش نيز بركت نخواهد داشت. بنابراين كسى كه به اين دستورها عمل كند ثواب هزار هزار حج و هزار هزار عمره و هزار هزار جهاد كه تمامى را در ركاب رسول خدا(ص) انجام داده باشد برايش نوشته می شود و همچنين خداوند متعال ثواب هر مصيبتى كه به انبياء و رسل و صدّيقين و شهدائى كه فوت كرده يا كشته شده اند رسيده است را از بدو خلقت دنيا تا انقراض عالم و قيام قيامت به او اعطاء می فرمايد.

(کامل الزیارات ، ابن قولویه ، صفحه 582)
عاشورا،روز عاشورا،در روز عاشورا،امام حسین در روز عاشورا،زیارت عاشورا،زیارت روز عاشورا،زیارت در روز عاشورا،زیارت امام حسین در روز عاشورا،ثواب زیارت امام حسین در روز عاشورا،فضیلت زیارت امام حسین در روز عاشورا،خواص زیارت امام حسین در روز عاشورا،زیارت امام حسین در عاشورا،ثواب زیارت امام حسین در عاشورا،فضیلت زیارت امام حسین در عاشورا
کمک مالی به سایت جامع سربازان اسلام