اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
ثواب و خواص و فضیلت سوره رحمن چیست؟
1) رسول الله(ص) فرمودند: هر چیزی عروسی دارد ، و عروس قرآن (سوره الرحمن) است.
(مستدرک الوسائل، محدث نوری، جلد4، صفحه351)
............
2) هرکسی (سوره الرحمن) را قرائت کند ، خداوند به ضعف و ناتوانی او رحم می آورد ، و او توانایی ادای شکر نعمت های خدادادی را پیدا می کند.
(مجمع البیان،شیخ طبرسی، جلد9، صفحه326)
............
3) امام صادق(ع) فرمودند: از قرائت (سوره الرحمن) و عمل به آن غافل نباشید ، زیرا (سوره الرحمن) در دل منافقان استقرار نمی یابد ، در روز قیامت خداوند (سوره الرحمن) را به شکل انسانی در بهترین شکل و خوش ترین بو وارد می کند ، تا اینکه در جایگاهی که نزدیکتر از آن وجود ندارد نزد خداوند می ایستد ، آنگاه خداوند می فرماید : چه کسی در دنیا همواره تو را قرائت می کرد؟ (سوره الرحمن) در جواب می گوید : ای پروردگارم فلان و فلان ، پس از آن چهره ایشان سفید و نورانی می شود ، خداوند به این گروه می فرماید : هر کسی را که دوست دارید شفاعت کنید ، آن گاه خداوند می فرماید : به بهشت وارد شوید و هرجایی که دوست دارید سکونت گزینید.
(ثواب الاعمال، شیخ صدوق، صفحه116)
............
4) امام صادق(ع) فرمودند: هر کسی (سوره الرحمن) را قرائت کند ، و همه جا پس از آیه (فبای الاء ربکما تکذبان) بگوید : (لابشیء من الائک رب اکذب) ، اگر در آن روز یا شب از دنیا برود شهید محسوب می شود.
(ثواب الاعمال، شیخ صدوق، صفحه116)
............
5) رسول الله(ص) فرمودند: هر کسی (سوره الرحمن) را بنویسد و با خود همراه داشته باشد ، خداوند هر کار سختی را برای او آسان می کند.
(تفسیرالبرهان، سید هاشم بحرانی، جلد5، صفحه238)
............
6) امام صادق(ع) فرمودند: اگر (سوره الرحمن) را بنویسند و همراه کسی که درد چشم دارد باشد ، بهبود می یابد.
(تفسیرالبرهان، سید هاشم بحرانی، جلد5، صفحه238)
............
7) اگر (سوره الرحمن) را بنویسند و بشویند و از آب آن بیاشامند ، برای بیماری طحال و دردها و بیماری های قلب مفید است ، و اگر نوشته آن را برای درد چشم و بیماری صرع به همراه داشته باشند ، بهبود میبخشد.
(مصباح کفعمی، صفحه458)
رحمن،الرحمن ،سوره رحمن،ثواب رحمن،فضیلت رحمن،خواص رحمن،ثواب سوره رحمن،فضیلت سوره رحمن،خواص سوره رحمن،رحمن قرآن،فایده رحمن،فواید رحمن،فایده سوره رحمن،فواید رحمن،فواید سوره رحمن،روایات سوره رحمن،احادیث سوره رحمن